Boxpackning

Vi tillhandahåller boxpackningar med varierande konstruktion för dynamisk anpassning till applikation och användningsområde. Detta ger dig som kund stora valmöjligheter när det kommer till tätning av t ex. pumpar och ventiler. Och för statiska eller roterande axlar. Beroende på vad tätningen avser i form av vilket medie, trycket, temperatur samt den rörelse som finns i maskinens delar tas rätt produkt fram.

Boxpackningens egenskaper

En boxpackning används för tätning av statiska eller roterande axlar. Boxtätningar används i gränssnitt där det förekommer rörelse som medför risk för läckage och obalans i processer och produkter. Rörelsen ställer kvalificerade krav på den packning som ska vara hindrande. Valet av packning och i grunden dess uppbyggnad styrs därför av rörelsens karaktär.

Material och lager

Valet av material för boxpackningar styrs utifrån vilket medie, trycket och temperatur som packningen skall hantera. Samt den rörelse maskindelarna adderar. I vårt sortiment av boxpackningar finns därför packningar med en variation av material och egenskaper.

För alla våra produkter, inte bara boxpackningar, kan vi beroende på vilka egenskaper som krävs erbjuda en variation av Epdm, SBR, NBR, CR, Nitril och Silikon. Vi använder endast råvara från kända producenter i alla typer av tätningar och packningar.

Vi har ett stort råvarulager med material för tätningar och packningar och kan erbjuda korta ledtider och flexibla leverenser.

Vid direkt behov kan vi tillverka samma dag.

Modern maskinpark och nära processer

Med en modern maskinpark och nära processer tillverkar vi förutom boxpackningar även andra alternativ inom tätningar och packningar. Och med kunniga engagerade människor har vi nycklarna för både hög kapacitet och kvalitet. Allt under ett tak.

Vi har maskiner för:
- Vattenskärning
- Knivskärning
- Stansning

Offert på boxpackning

Vi gör en offert till dig omgående och vårt mål är alltid att du ska ha den samma dag eller åtminstone inom 24 timmar. Kontakta oss så att vi får lyssna av, eller guida dig till, detaljerna i ditt behov.

 

VÅRA BRANSCHER

OFFERT 24
(Svar inom 24 timmar)

Fråga direkt
GRATIS MATERIALPROV
(Skickas inom 24 timmar)

Beställ direkt