Tätning24.se

-Snabbast i Sverige på tätningar och packningar.

Tätning24.se tillverkar tätningar, packningar och isoleringar omgående, till fast pris.
Beställ före 12.00 så producerar och skickar vi samma dag.
Som en del av Lindevalls Industri AB har vi mångårig vana av snabba leveranser till våra kunders högt ställda krav. Vi använder endast råvara från kända producenter. Till exempel kommer gummiduken vi använder från Trelleborg.
De material som erbjuds för omgående leverans framgår nedan. Observera att samtliga material finns både med och utan självhäftante tejp.
Övriga material och tjocklekar lämnar vi gärna offert på.

Vi har modern maskinpark med bla en av Sveriges största digital skärmaskiner och kan skära specialpackningar upp till 6x1.4m.
 Vi kan även erbjuda stansade och vattenskurna artiklar, högre produktionsvolymer, samt andra material. I dessa fall lämnar vi sedvanlig offert innan arbetet påbörjas.

Tack vare vårt stora råvarulager samt extremt korta ledtider kan vi i många fall ersätta behovet av att lagerföra tätningar och packningar som reservdelar. Istället skickar vi tillverkad artikel direkt till slutkund med er följesedel bifogad.

Tätning24.se

Beställningsformulär

Om dxf-fil saknas tillkommer 480kr för att skapa en cad-fil från annat underlag som ni bifogar, tex PDF-ritning, handskiss osv.